Petit Atelier staat voor artistiek, handgemaakt en tijdloos. Daarom vind je de juwelen in een aantal zorgvuldig uitgekozen conceptstores terug. 

Inlevel5 - Leuven

Deze prachtige conscious Conceptstore met sustainable clothes & accessories is open van woensdag tot en met zaterdag van 11u tot 17u.

Gun jezelf de tijd om er gewoon binnen te wandelen en kennis te maken met de unieke combinatie van fashion, lifestyle en art. Een parel aan de Vaartkom. Een store met een heerlijk eigenzinnig aanbod.

Parkeren doe je gewoon om de hoek in parking Vaartkom.

 

Vaartkom 3 3000 Leuven

Z'IS Store - Mechelen

Z ’IS Store in hartje Mechelen is vooral een stoer totaalconcept met vooruitstrevende kwalitatieve kleding en accessoires. Een jonge frisse aanpak staat garant voor een optimale service.

Bij Z'IS voel je je instant happy. Daarom zijn we zo blij dat een zorgvuldig uitgekozen selectie van de Petit Atelier collectie er een mooie plaats krijgt.

Loop je er graag even langs? Je vindt de store op wandelafstand van het station of je parkeert je auto in parking Bruul.

 

Graaf Van Egmontstraat 7 2800 Mechelen

Plan conceptstore - Heist-op-den-Berg

Bij Plan conceptstore word je onmiddellijk goed gezind. In een ongedwongen sfeer kan je er terecht voor de nieuwste trends. Met hun kwaliteitsmerken stellen ze elk seizoen een mooi uitgebalanceerde collectie samen waaruit jij als klant kan kiezen. Heb je nood aan professionele stylingtips, dan helpt het team je graag verder.  Om je outfit helemaal af te maken, kozen ze voor slow fashion en een artistieke touch: de pièce artistique juwelencollectie van Petit Atelier.  

 

 

Bergstraat 149 te 2220 Heist-op-den-Berg

 

Ma reine et moi - Heverlee

Van zodra je binnenstapt in deze store, ervaar je echte vakkennis en een bijzondere creativiteit. 

Martine Veranneman gaat met 'Ma reine et moi' voluit voor unieke en handgemaakte slow fashion van Belgische ontwerpers. Circulair, sustainable, ecologisch en lokaal gemaakt. 

Je kan er ook verschillende workshops volgen: van vrij atelier tot het maken van een mantel of jurk. 

 

Naamsesteenweg 380e 3001 Heverlee

Whoow Soul Store - Hulshout

 

Whoow Soul Store is de hotspot om opkomende merken en designers te ontdekken.
Of het nu voor jezelf is of om cadeau te doen aan iemand anders, bij Whoow vind je leuke en betaalbaar items die je niet overal vindt.

Het Whoow team biedt je als klant  een totaalbeleving met mooie en duurzame ecologische en milieuvriendelijke producten.

 

Grote Baan 72 te 2235 Hulshout

 

 

Pop-up Capiche Conceptstore - Hasselt

Capiche is een superleuke concepstore waar je terecht kan voor allerlei verschillende zaken: interieur, decoratie, kleding en accessoires. Deze conceptstore brengt ook ecologische en Belgische merken naar Quartier Bleu en laat je proeven van leuke boho vibes. Een must visit tijdens je bezoek aan Quartier Bleu!

Capiche? Capiche!

 

De shop bevindt zich naast SIS en Coolblue en kan je bezoeken van 1 december 2022 t.e.m. 28 februari 2023.