Verzenden en terugsturen

1. Hoe worden de juwelen verzonden?

 De juwelen , verpakt in een doosje van Petit Atelier, worden met track & trace verstuurd door Bpost vanuit Hulshout, België. Je betaalt hiervoor 5,50€. Vanaf 100€ is de verzending gratis. Zodra je pakketje klaar ligt om te verzenden, sturen we een e-mail.

De Koper bezorgt aan Petit Atelier het leveringsadres. Indien dit adres fout is, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend. Haal je je pakketje af in het atelier, betaal je geen verzendkosten.

 

2. Hoe lang duurt de leveringstermijn?

Zodra we jouw bestelling ontvangen, maken we jouw pakketje verzendklaar.
Binnen de 2 tot 5 werkdagen versturen we je juweel. In sommige gevallen kan het tot 7 dagen duren na het ontvangen van de betaling vooraleer het pakketje op de post wordt gedaan. Dit komt omdat de juwelen handgemaakt zijn en soms nog gemaakt of afgewerkt moeten worden.

Petit Atelier is niet aansprakelijk voor vertragingen bij de verzending door bpost. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Als deze leveringsperiode niet haalbaar is, verwittigen wij je zodat je, indien gewenst, je bestelling, kan annuleren. Reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.
 

3. Wat als er iets mis is met mijn bestelling?

Is er een probleem met jouw bestelling, contacteer ons binnen de 7 kalenderdagen na ontvangst via email (phaedra@petitatelier.be) met vermelding van jouw ordernummer. Omschrijf kort het probleem. Wij behandelen onze verzendingen met de grootste zorg, maar soms kan er al eens iets mislopen. Ontvang je een product dat niet overeenkomt met wat je bestelde, kan je dit terugsturen via track & trace. Zodra wij het teruggestuurde product in goede staat ontvangen hebben, storten wij het betaalde bedrag (incl. verzendingskosten) terug of wij bezorgen je het juiste product indien voorradig.

 

4. Wat als ik mijn juweel wil terugsturen?

Je kan binnen de 14 kalenderdagen je aankoop terugsturen nadat je een mail verstuurde naar phaedra@petitatelier.be om de retour aan te kondigen. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor de verzendingskosten.
Bij het terugsturen van een juweel zal Petit Atelier binnen de 30 dagen het werkelijk betaalde bedrag terugstorten. Hiervoor vermeld je jouw bankgegevens in de mail.

Goederen moeten teruggestuurd worden in de originele staat en originele verpakking. Ze mogen gepast, maar niet gedragen zijn. Cadeaubonnen worden niet geretourneerd.